Maria Lindelöf

Maria Lindelöf
Maria Lindelöf

måndag 13 maj 2013

Uppmuntran, planering och samtal

Fick ett trevligt mail med en uppmuntran gällande förslaget om 5 Mkr för förbättringsåtgärder vad gäller barnens arbetsmiljö i skolan och då särskilt skoltoaletterna. Hörde talas om ett projekt där man låtit elevrådet ta ansvar för utformningen av den nya skoltoaletten och att resultat blivit en succé med med mindre skadegörelse och ökad trygghet.
Alltid trevligt med respons. Här är en gammal (2012) artikel från VLT om det aktuella ämnet

Har idag också planerat in höstens första möte med arbetsgruppen Näringsliv, företagande och kultur. Har bjudit in en synnerligen spännande person som ska berätta för oss om ett synnerligen intressant område...så där ja..nu håller vi uppe spänningen ett tag.

Allra sist idag tog jag en smoothie tillsammans med Marlene Tamlin, kommunalråd (MP) och vice ordförande för Västmanlands teater, som berättade om teaterstyrelsens arbetskonferens förra veckan ( som jag inte kunde vara med på) och vad resultatet av dessa två dagar blev. Särskilt glad blev jag av att höra att personalen hade deltagit på konferensen och att det hade varit så god, konstruktiv stämning. Det bådar gott för framtiden.

Föreslog till Marlene att med samma upplägg med frågan "varför finns Västmanlands teater?" fråga västeråsare samma sak. Kan ju hända att de svaren kan se annorlunda ut än vad huvudmännen, styrelsens och personalens svar ser ut...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar