Maria Lindelöf

Maria Lindelöf
Maria Lindelöf

onsdag 25 september 2013

Bifall till barn- och ungdomsstrategi och möte med föreningslivet

Har haft kommunstyrelse idag och den stora diskussionen kom att handla om resecentrum och den nya stadsdelen 3B. Beslutet var fördjupad översiktsplan för stationsområdet och Västeråsalliansen hade fyra yrkanden varav två antogs av de rödgröna. De två övriga hade att göra med Kungsängsgatans dragning och översvämningrisken för området. Kristdemokraterna i Västerås kommer mera ingående, diskutera ärendet på nästa veckas gruppmöte.

I övrigt fick Kristdemokraterna bifall på motionen om Strategi för barn och unga i Västerås. Jag har nämnt detta tidigare, men jag är väldigt glad över detta bifall!

Ikväll är det föreningsråd med Västerås handikapporganisationer och temat för kvällen är föreningsstöd. 2011 ändrade vi konstruktionen för föreningsstöd i samråd med föreningarna och nu är det en slags avstämning och uppföljning. Roligt är att det är så många föreningar som har kommit ikväll. Tror faktiskt det blir fullsatt.
Känner mig lite lätt stressad över att hinna hem för att packa inför rikstinget. Kommer försöka smita lite tidigare, men samtidigt är det ju väldigt roligt att träffa och höra med föreningarna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar