Maria Lindelöf

Maria Lindelöf
Maria Lindelöf

tisdag 11 juni 2013

duktiga, glada och företagsamma människor som bor i Västerås!

Denna strålande, vackra morgon är det vårens sista frukostklubb med Västerås företagare. Det är så fullsatt idag att jag tvingas stå. Men vad gör väl det när man står bredvid de här trevliga personerna, Joakim Wallin från First Hotell och Ulrica Martinsdotter från Västmanlands teater.


Idag har vi fått lyssna på Kvänum kök, Jerker Alsterlind från Svenska kyrkan (om drive in- vigslar), författarna  Catrine Tollström som debuterade i våras med spänningsromanen ”Bödeln, Frälsaren och Observatören” som fått högsta betyg av recensenterna och journalisten Ann-Christine Kihl som släpper sin roman ”De överlevande från Råtterdammer Street” den 28 juni. 
Vi får även träffa Västerås nye marknadsföringschef Tapio Hovebro som ska berätta om sina planer gällande besöksnäringen för Västerås. Och till slut Maria Fors, VD för Citysamverkan, som berättar om utmärkelsen "Årets stadskärna 2013" och vad den betyder för vår fina stad!

De här frukostarna ger mig oändligt med energi! Tänk vilka duktiga, glada och företagsamma människor som bor i Västerås! Det gör mig stolt


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar