Maria Lindelöf

Maria Lindelöf
Maria Lindelöf

söndag 10 februari 2013

Inför vecka 7

Inleder veckan med att vara ledig! Det är min present till mig själv.

Kompenserar på tisdag med Frukostklubben på morgonen, tätt följt av styrelsemöte med Västmanlands teater. Sen bär det av till Kungsör för lunch-till-lunch-möte med VKL där det stora arbetet kommer att kretsa kring verksamhetsinriktning/plan 2014 och budget 2014, samt integrationsfrågan.
Aktuella styrelseärenden  är  Vafab Miljö AB och att styrelsen föreslår ägarmötet besluta att överföra verksamheten i Vafab Miljö AB till ett kommunalförbund. 

VKL's styrelse kommer också besluta om ett förslag på finansiering av Ung Företagsamhet, från 2013 och tre år framåt, utifrån att Länsstyrelsen beviljar UF utvecklingsmedel för projektet under tre år. En sådan hantering kan ge UF betydligt större arbetsro och därmed större effekt för skolorna och ungdomarna, UF behöver inte ägna tid åt bidragsansökningar varje år. Detta är med anledning av de påtryckningar som skett dels genom Malin Gabrielsson, i sin beredning, dels genom Stig Henriksson och jag i styrelsen. Mycket glädjande!

På kvällen på onsdag är det årsmöte för Kristdemokraterna i Västerås.

På torsdag är det vanlig arbetsdag, där jag ska försöka samla ihop veckornas intryck. På eftermiddagen är det kommunala handikapprådet.

På fredag är det Gemensamma nämnden - berednings- och samrådsorgan mellan Västmanlands kommuner och landstinget för gemensamma frågor med utgångspunkt utifrån hälso- och sjukvårdslagen, socialtjänstlagen samt LSS samt hjälpmedelsverksamheten. Det är temadag och därför bli det heldag.

Ja det var de hele! 

Må gott!

Maria Lindelöf
Gruppledare för Kristdemokraterna i Västerås

Promenerade på eftermiddagen, i kylan. Här är en kornig bild på undertecknad. Sista bilden på mig som 40-åring.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar