Maria Lindelöf

Maria Lindelöf
Maria Lindelöf

söndag 20 januari 2013

Inför vecka 4

Imorgon startar vi upp vårens arbete på allvar. Måndagsmötena med Västeråsalliansen sätter igång.
Det mest arbetet den här veckan kommer att handla om att förbereda sig inför kommunstyrelsen på onsdag och sedan kommun- och landstingsdagarna med start på fredag.

På tisdag kväll är det distriktstyrelsemöte.

På onsdagens kommunstyrelse kommer vi ta beslut om placering av det nya ridhuset på Branthovda. Jag lovade att skicka ut handlingar under helgen. Här är länken och jag vill gärna ha era eventuella kommentarer senast tisdagskväll. http://www.vasteras.se/OvrigaDokument/Kommunstyrelse/27%20Beslut%20-%20Översiktsplan%20för%20Badelundaåsen%20och%20ridanläggning,%20Öp%2062.pdf

Vi kommer också besluta om taxeförändring för bussarna. Det föreslagna priset blir 25 kr per biljett. +65 och ungdomar åker för 12 kr per enkelbiljett. I övrigt inga drastiska förändringar.

Det blir en rad informationsärenden och svar på ett antal motioner.

På onsdag kväll den 23 januari kl. 18.00 ses vi på Pitchers för afterwork och spelkväll.

På torsdag ska jag förbereda det sista inför seminariet på kommun- och landstingsdagarna som jag ansvarar för. Dvs. familjepolitik. 

Tidigt på fredag åker vi ett stort gäng från Västmanland till Kommun-& landstingsdagarna i Helsingborg. Ser verkligen fram emot att träffa de 1000 deltagare som kommer dit! Minns ni förra året vad vi slet när vi var i Västerås! 


Må gott!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar